Viätt i höstfärger.

Nu kommer höst regnet och det har dom senaste dagarna blivit mycket kallare. Dock ingen snö än och man får hålla tummarna för att det fortsätter så här ända fram till slutet av månaden så vi kan ha tävlingarna som vi tänkt. Man ser inte fram mot vintern direkt men den kommer varje år så. Mysigt att tända ljus och idag fick man elda i vedspisen för att strömmen gick. Verkar bli ett sånt år så man får ladda med ficklampor och ljus mm.
 
Hade ett kennel läger i helgen åt en annan kennel. Som tränade vallning hela dagarna. Lite annat fick dom väl tid till också. Kul att man trivs hos oss med träning utanför dörren i stort sett. :-)
 
Valparna växer och mår bra. Dom har gott om mat om man känner på deras tunga kroppar. Jättefina är dom och det finns bilder i Picasa på dem. Här är en länk till dom senaste.
https://plus.google.com/photos/116401535897674743521/albums/6067138548800543601
 
Vi har en hane otingad. Ingen har än valt valp så vilken det är blir en senare fundering.
Intresserad av en valp efter Viätts Isa och Mick ( Sven Sogneviks hane) slå en signal. Nr på hemsidan längst ner. www.viatt.se
Valparna är leveransklara och 8 v den 23 november.
 
Det är full fart på alla valpar just nu. Vi har Tim 1 år, Kelly 3 mån och lille Boss snart 6 v som härjar vilt tillsammans om dagarna. Roligt har dom och man är förvånad att den lille mannen hänger med som han gör. Har ett enormt självförtroende. Ska bli roligt att se vad det blir av dem.
 
Det var allt för tillfället. Känner mig just nu idefattig :-) Har någon en ide vad ni vill läsa om så säg till :-)
 
Ha det bra / Nina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0