Lugnet har återställts.

Nu har vi hunnit sova ikapp lite i alla fall både jag och Isa. Valparna äter och mår bra. Det blev som sagt 7 st. 5 pojkar och 2 tikar. Hade mest tikägare som spekulanter på valparna men nu har en del av dom tänkt om :-) och tar en hane istället! Tack för det. Könsfördelningen kan man ju inte göra nåt åt. Har en hane kvar just nu som går att tinga och en tik som vi ska behålla själva tills vidare.
 
Hade planerat denna kull just för att jag ville ha en tikvalp efter Isa, har ju en efter Emma och Ronja också. Så då har man svårt att släppa den tanken. Men vi behåller även Dells hanvalp och sen har vi vår nyinköpta lilla skotska tik Kelly :-) Så nu får jag att göra.
 
Har eventuellt en vuxen korthårig hane till salu. Blir 3 år nu i november, godkänd vallhund och är en duktig arbets hund. Eventuellt bra tävlingshund till rätt person. Glad och go som en labrador med en svans som viftar jämt. Lugn och snäll inomhus.Fungerar bra ihop med alla gårdens hundar. Till salu endast för att jag har en lika gammal hane som jag tränar mer med och som passar mig bättre. Intresserad kan ta honom på prov. Hittills så har mina hundar som säljs vuxna fungerat mycket bra när dom flyttat. Nr finns på hemsidan om man vill höra mer om honom. Som förare bör du vara lugn
 
Kan även tänkas ha en 1 årig hane också korthårig hane till salu också. Beroende på intresserad. Släppt på får, mycket trevlig vallning, mycket naturligt och att vara lätt jobbad. Bra nybörjar hund. En mjuk kille som skulle behöva vara ensam hund eller leva med lite mindre flock. Snäll med alla andra hundar och människor älskar han. Behöver få valla mer, men har stort intresse. Nr på hemsidan.
 
Valparna är som sagt jätte söta och det är även Boss, Dell och Micks valp. En snygg en. Här nedan kommer några bilder på valparna och dom andra hundarna.
 
Sonen hade rätt gissning av valparna :-) Till er andra, tack för att ni vill vara med och gissa :-) Vill man komma till oss och träna mm så går det ju alltid att boka in sig ;-)
 
Hanhund 3 år.
 
Hanhund 1 år
 
 
Bilder på valparna kan ni se här
https://plus.google.com/photos/116401535897674743521/albums/6064531303182652321?banner=pwa
 
 Och så någon bild på vår Dell - Mick valp på söndag 5 veckor gammal. Söt, långhårig och jättefull i bus! Sötast när han sover säger husse ;-)
Bild
Och på vår söta ny tik från Skottland. Kelly
 
 
Det som nu kommer att hända i Viätt är att till helgen kommer det att vara ett kennel läger åt en annan kennel. Med vallhundsträning.
Vi ska även ha vallhundstävlingar hos oss den 25 - 26 oktober om man vill komma och titta eller hjälpa till.
Klippning av fåren står nu och stampar, samt allt annat som har med hösten, vintern att göra. Men allt brukar lösa sig till slut.
 
Mer valpbilder kommer i picasa, håll koll. Och är man intresserad att träffa någon av hanhundarna eller är sugen på den sista hanvalpen så finns telefonnr på första sidan, hemsidan www.viatt.se
 
JAG KOMMER INTE ATT SVARA PÅ EMAIL OM HUNDARNA. Utan är man intresserad så ringer man. Har slösat bort många timmar på att vara snäll och svara på saker för att sen inte bli nåt i alla fall. Men pratar gärna i telefon så välkommen att höra av sig :-)
 
TILL SALU
 
Vi har också många fina fårskinn till salu inför vintern. Sköna att sitta på i alla lägen, eller ha i barnvagn, pulkan mm.
Lammkötts lådor kan också beställas och kommer levereras från nu och fram till  jul mm. Brukar även gå att beställa under resten av året.  
 
Klicka på bilderna nedan så syns dom bättre. Har många mer skinn än dessa i flera färgnyanser och storlekar.
 
 
Ha en trevlig helg / Nina
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0