Kennelträff i Viätt!

Idag och 4 dagar framåt så har vi ett läger i Viätt. Alla som äger en Viätts hund är varmt välkomna att vara med. Vi sak träffas, har trevligt, fika, äta, valla, träna hundar i en hel del annat och bara vara.
 
På lördagen så bjuder vi på kaffe med jordgubbstårta till. På kvällen startas grillen, alla tar med sig det man vill grilla och äta.
 
Kom och var med. Slå gärna en signal till mig om ni inte anmält er innan så vi vet hur mycket tårta vi ska ha.
 

Planering Kennelläger!

Eftersom flera kommer under fredagen som det verkar så kommer vi att vara lite flexibla här. Men sätter upp en liten plan så får vi se om det fungerar Vi hoppas också att några av er andra håller i dom aktiviteterna som har mest erfarenhet. Det kommer vara jättevarmt dessa dagar vilket innebär att man endast kan ta korta pass hos fåren och sen valla mer på kvällarna om man vill när det svalnar.

Torsdag: Vallning mm.. Sola, bada och ha det bra. Träna h...undar allmänt! Kanske viss lydnads träning vid får ( uppfödarens tips )

Fredag: Då kommer en del. Förmiddag: Ca 10 vallning ett tag. Lunch ca 13.00, efter det träffas vi på planen vid 25an. Agility instruktioner, ansvarig Stina?

Eftermiddag: Ca 18.00, Lydnad, rallylydnad. Carin och Karin? Vet att det är dom som bland annat vill träna och få tips om linförighet.

Lördag: 10.00 vallning, Gruppfoto. Efter det fikar vi kaffe och tårtor. Kvällen grillar vi gemensamt.

Söndag: Förmiddag, Spår träning, träffas 10.00 vid 25an. Ledare: Charlotte, ta gärna med några spårlinor ni som har.

Eftermiddag: Vallning för dom som vill.

Planen är flexibel och ni som håller i en aktivitet får gärna skriva om ni behöver nåt speciellt. Förstår att allt inte går att genomföra som i agilityn. Men vi får vara lite flexibla och det behöver inte vara jätte stort. Huvudsaken vi har roligt. Vill man även göra andra saker så tar vi det när alla kommer.

OCH man behöver inte valla heller om man inte vill! Planen är för dom som vill göra en aktivitet så vi vet när vi ska samla oss. Och vill man valla mer så finns träningsfåren i hagen hela helgen så det är bara att går dit när man vill

  Vi som är här nu invigde lägret igår kväll redan med vallning efter 9 på kvällen och sen räkor och vin kl 23,30 Mycket trevligt!

Jätte Välkomna allihop.

 Nina / Viätts Kennel
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0