Nyheter från Viätt.

Först så vill jag berätta att vi håller på att ordna ett kennelläger i sommar! Vi kommer att koncentrera oss på 4 dagar i första hand och vi vill att ni som kan tänka er komma till oss, anmäler så snart som möjligt intresse så vi kan planera allt. Vi har ju fött upp ganska många hundar nu. Och kommer bara ca 30 så är vi ändå många! :-) Så snälla hör av er till Stina som kommer att ta emot anmälningarna snarast. Vi har en facebook sida om detta, både en för Viätts Kennel och en för dom som vill hjälpa till. Kopierar in nedan det som Stina skrivit där.
 
Hej på er! Vi håller på att planera inför ett kennelläger 2014. Bjud gärna in fler till gruppen om det är någon med Viätts-hund som missat denna fb-grupp! Info kommer även på Ninas hemsida framöver.
Planerat datum är 10-13 juli, alltså tors-sön v.28.
Planen är att vi ska träna vallning tillsammans i olika grupper, gemensam grillkväll och lite andra aktiviteter. Så nu är frågan vad ni är intresserade av förutom vallning. Agility? Lydnad? Spår? Annat förslag?... Anmäl ert intresse till: sting_91_@hotmail.com Skriv gärna hur många hundar och förare ni är som planerar att komma och vad ni är mest intresserade av för aktiviteter. Då kan vi lättare planera inför ett roligt och givande läger! Mvh Stina med Viätts Livh
 
 
Vi öppnar gården hela vecka, om någon vill passa på att semestra i våra vackra trakter! Hoppas så att många av er vill komma. Boende finns på gården i 2 hus, husvagn och i värsta fall ett 6 mannatält. I övrigt kommer vi lägga ut förslag på boende runt omkring. Men vi måste veta intresse. Tanke är att vi ska träffas, titta på hundar, har mysigt, äta och dricka gott tillsammans på kvällarna. I övrigt så gäller självhushåll.
Det kommer finnas gott om får mm som man själv kan träna med om dagarna också. Och sen vissa inplanerade aktiviteter! HOPPAS många nu kommer! Även om hunden är 6 år gammal! Från oss är den i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0