Sommarvärme

Dom senaste dagarna har det blivit så varmt. Och allt skjuter nu fart så intensivt, idag regnar det vilket kommer att göra bra för all grönska. Stängsla, klippa djur, släppa ut står på dagordningen. Som tur var så har vi fått hit 2 praktikanter som hjälp! Mycket duktiga tjejer som jobbar och sliter!
 
På vårt schema står ju också skötseln av alla 15 valpar som nu finns i vårt hus. Har man missat det så läs föregående blogg. Och naturligvis alla andra hundar på gården.
 
Våra egna blev nu 4 veckor i lördags och dom in adopterade blir 4 veckor imorgon tisdag. Så dom är väldigt jämna i ålder. Behöver jag säga att det är full fart bland dom nu :-)
 
Intressant att se 2 olika kullar på nära håll så här, som man dessutom inte har planerat själv den ena.
Vår kull är 8 små intensiva terrier valpar känns det som, med en otrolig aktivitetsnivå.. ;-) Blir spännande att se vad det blir av dom. Små, med inte så mycket päls även om någon är mer långhårig än dom andra. Grym ögonkontakt så fort man tittar till dom! Då sitter 8 st, rakt upp och ner och försöker stirra ner en.. Ta mig :-)
 
Sen har vi kull nr 2 , här har vi nallebjörns stuket, helt underbara att gosa med och som sover mycket. Men när dom är i gång, ja då hörs dom ;-) Rymmer och rymmer :-) Mycket päls och betydligt längre, med större huvud och kropp än mina.
 
Riktiga charmtroll är dom alla 15  i alla fall, och man får ju alltid sina favoriter, kan inte hjälpas. Växer och mår bra gör dom, har nu avmaskats 1 ggr och snart är det dags för nr 2. Klorna är det ett fasligt klippande, tur man har praktikanter :-)
 
I vår kull så har vi som det verkar nu bara 1 hane som kan tingas. Vilken är osett än, då inga hanvalpar är bestämda till vilken ägare dom ska. 2 ska i dagsläget jobba på kor så jag kommer att sitta en hel del och titta för att komma på vilka 2 som kan bli lämpliga. Mer om våra valpar kan man läsa på vår hemsida. http://www.viatt.se/valpar.html
 
Den andra kullen får man ta kontakt med Håkan Wilson om.
Mamma Fan är i alla fall forfarande spårlöst försvunnen.
 
Bilder på hanvalparna i vår kullen kan ni se här. Är alltså en av dom som finns att tinga. Hanen på bild 3 är inte smutsig utan kommer bli väldigt gråspräcklig i ansikta och tassar som det verkar. :-)
 
 
Ha en härlig vecka / Nina
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Du Nina nu när du är förskyld kan du inte ta med dig sonens dator ner i soffan för att blogga lite? Kramis
Ps ta nu och krya på dig!!!

2013-06-17 @ 20:40:06
URL: http://caroline0oscar.cybersite.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0