GOTT NYTT ÅR

På er alla. 
Hoppas nästa år blir så som ni önskar det. Själva njuter vi av lugnet i skogen. Jag har inte försvunnit även om det ibland är långt mellan bloggarna. Och vi finns alltid här för er valpköpare och andra! 
Nästa år tar vi nya tag igen. 
 
Vi har bestämt oss äntligen att Tim, snart 4 månader, vår ena hanvalp är till salu. Endast därför att han är så snäll. Och jag kanske blir lite för tuff för honom. Vem vet. 
 
Han är förarmjuk i sitt sätt. Korthårig. Släppt 3 gånger på får. MYCKET intresserad. Och kan man säga att en så ung valp är tänd så.. Ja då har han varit det från första stund. Både han och hans bror Eddie som är kvar hos oss stoppar får i drag och vänder dom mot mig. Har inte balans men springer runt och håller djuren. Har ett fullvuxet sätt.
För er som träffat Sessan ( som är hans fars syster ) hos oss. Han har samma sätt. Så snäll, och lättlärd. Passar för en förare med mjukt sätt. Men kommer att ha mycket vallning! Och backar inte. Ställer sig framför får i drag och blänger;-)
Han är helt ok. Veterinärbesiktar inför köp.
 
Han behöver komma till eget hem. Och ju längre han stannar desto större chans att han blir kvar. 
Någon som behöver en trevlig valp hör av er. Garanterar att ni älskar honom. 
 
Viätts Tim
 
 
Kram på er hoppas nyårsafton blir lugn. 
 
Nina men familj på 
Viätts Kennel & Fårgård. 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Gott nytt år till er också!!!! Blir det mer skrivning i bloggen så blir ingen gladare än jag. För det är så trevligt att sitta och läsa till morgontet :) Kram på er!

2014-01-06 @ 08:55:01
URL: http://caroline0oscar.cybersite.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0