VÅR!!!

Nu har man varit i koma sen valpningen i lördags. Inte får man nåt gjort inte. Man sitter bara och tittar på 8 underverk i en valplåda..
 
Det här går ju inte, jag ska börja klippa får. Och som det torkar nu så måste det krattas i helgen. Ungarna kommer att få jobba :-)
Fick en chock när man var ut igår och inser att det är barmark snart över allt. Och att isen släpper både på sjön och Ångermanälven nu. Vi bor så vackert så man tappar andan när man åker omkring och tittar. Även om det är en leråker ute nu. Kanske måste börja träna lite hund också.. Har anmält och betalt till dom första vallhundstävlingarna för i år. Blir nästan hos grannen, 1,5 mil bort i Nyland. Tror väl inte för mycket på dom första starterna men man måste ju börja.. Dell och Lot ska få köra IK 2 där.
 
Små valparna växer och frodas alla 8a. Dom är så fina. Redan nu så får man se små egenheter, en hanhund som är väldigt på och en tik som jäklar blir så förbaskad när man ska väga henne :-) Helt otroligt att förra fredagen fanns dom inte ens.
Bilder finns nu i vårt picasa och där kommer det att uppdateras hela tiden.
 https://picasaweb.google.com/viattskennel/Valpbilder2013#
Vi hade gott om tik spekulanter denna gång så alla tikarna är tingade. Men det finns 3 hanar kvar att tinga. Så hör ni någon som behöver en fin hanvalp så.. :-) Leverans klara runt midsommar så man kan komma hit och fira det med oss när man hämtar valp om man vill :-)
Dom har redan växt mycket mer än detta.. Men det kommer mer bilder sen.
Mer om föräldrar om oss kan man läsa på hemsidan. www.viatt.se
 
Tik valp
Tik
Tik
 
Dom 5 hanarna nedan. 3 st finns att tinga.
 
 
 
Hoppas ni får en härlig helg och elda nu inte upp grannskapet :-)
 
Nina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0