Regn, valpar och sommar

Nu kan man säga att vi fått vår beskärda del av regn kan man tycka. Ensilaget är inte färdig rullat än. Men vi får väl hoppas att det blir bättre till veckan så vi blir klar.
 
Snart kommer en ny valp till oss från Mc Keos i Luleå. Mick heter han. Han och syskonen är 8 veckor den 21-22 juli och kan då flytta hemifrån.  
Det finns en liten syster otingad i kullen. Lilla söta Hjärtrud är till salu till en som vill träna hund. Bilder finns i picasa, valparna är då 6 veckor. Föräldrarna Mc Keos Yan & Dombäcks Lot är välmeriterade i vallning, har A och B höfter, regelbundet ögonspeglade och DNA testade CEA normal, vilket innebär att dom inte bär på en gen för ögonsjukdomen CEA. Kombinationen är gjord en gång tidigare för ca 1,5 år sen med ett mycket lyckat resultat på alla valpar, ser jättefina ut i vallningen och har mycket motor + ett jätte trevligt temprament.  
https://picasaweb.google.com/viattskennel/ValparnaEfMCKeosYanDombacksLot20126Tikar2Hanar#
Ring Mary vid intresse 070-3011243
 
Här kan ni se även en hel del av dom äldre syskonen med samma föräldrar.
https://picasaweb.google.com/viattskennel/YanOchLotsValpar2011Och2012#
 
Vi tävlade ju på landslagsuttagningstävlingen i Källbomark/Byske förra helgen Lot och jag. Kan bara säga en sak, vilken härlig hund jag har. 14 plats på lördagen av 33 startande. Mina misstag rätt igenom. 5 platsen på söndagen och 6 landslags poäng men tyvärr då för lite för en placering. Men roligt hade vi och även sonen och jag som tältade på Byska Camping. Nu blir det några tävlingar till här i norr sen får vi se.
 
Nu väntas trevligt vallnings besök i helgen och även nästa helg. Fullt upp som vanligt i Viätt. Trots solens frånvaro.
 
Ha en härlig helg och är ni sugen på en härlig tikvalp så ring Mary. Har Sessan i förra kullen med samma kombination som man kan träffa här om man vill. Och många halvsyskon efter Lot finns att träffa.
 
/ Nina
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0