Kall vinter

Nu har snart alla valpar åkt utom lille vite Sven i Emmas kull som flyttar på måndag. Ben som också är efter Emma och Spot stannar här hos oss och är en härlig liten figur med pluto öron.

Rapporterna från alla är att det har gått bra att flytta till nya hem och alla verkar trivas mycket bra med sina nya valpar.

Det blev 2 st som flyttade till STH trakten, 4 stycken upp mot Jämtland 1 till Umeå 1 till Finland 1 till Dalarna. 1 till Bollnäs och 1 till Bjuråker 1 till Luleå Drar det bara i grova drag, kan komma mer sen ;-) Skriv gärna och berätta här på bloggen hur ni har det med valparna.
Tyra har redan börjat intressera sig för bilar i alla fall.. Hm..

Alla valpar är alltså tingade och sålda för denna gång. Nya parningar är på planerings stadiet men inget klart än.

Här har nu vinterna slagit till på allvar och mitt i det även lammningen. Första lammet har kommit och ligger så mysigt under en värmelampa med mamma. Tjock och rund. - 26 C är det ute nu. och här eldas det vilt för att ha det skönt inne. Äta gott och mysa blir kvällen jobb.

Har tänkt lägga ut några hundar till salu på hemsidan.

Men den vill inte spara som jag vill så det blir här tills vidare.

 Har för många som är bra och alla kan inte tävlas och tränas med i sommar så vi får se om rätt ägare dyker upp.

Dom är inte HD röntgade med det kan ordnas. Ingen av dom har dåliga höfter bakom i släkten eller syskon. Endast intresse på telefon. Svarar inte på email om dom. 0612-50013 eller 073 -8010190

Hane 3 år Godkänd vallhund Snabb, med naturliga utgångar stark, mycket bra tryck och driv. Vallar allt så länge man vill. Nåt för dig som vill tävla och träna. Social trevlig hund inga problem med andra hundar. Korthårig

Tik Snart 4 år, Öga: UA Godkänd vallhund, även tävlad i IK1, har 2 pris. Lydig, vältränad med naturliga hämt. Tränad för IK 2 Ingen som backar för jobb. Mycket snäll och trevlig familje hund. Långhårig

Tik import stam. drygt 2 år, Öga UA Mjuk, försiktig snäll tik. Kan utvecklas mycket med rätt ägare. Bör inte ingå i en större hundflock då hon väljer det före människans trygghet. Älskar dock människor och andra hundar. Har varit svår i vallningen, anlagen och intresset finns. Men hennes mjuka sida gör det svårt för henne. Håller dock gärna djur men gillar inte krav vid ex balansering men gör det. Behöver förare med tålamod och intresse. Långhårig.

Ha en mysig helg Nina

Kommentarer
Postat av: Sussi

Säger en sak... smekmånaden är över nu ;-) Tur jag har Tyne som hjälper till att fostra och underhålla :-)

2012-02-03 @ 17:26:36
URL: http://www.freewebs.com/teslahunden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0