Gula träd.

Nu är det bra vackert ute i alla fall. Men tyvärr så har vinterkänslan också anlänt. Jag brukar vilja stänga in mig då i värmen men det går ju inte.

Tävlingarna som vi varit på har ju inte gått något vidare! Varför kan man ju spekulera i. För lite träning eller som jag själv tror träning på fel saker. Kan ju konstatera bara att jag inte har tränat på en viss typ av får.. Som man kanske skulle behöva.

Men det är väl som det är, både Lot på Sm och Emma på unghundscupen gjorde sitt bästa och det räcker för mig. Vet vad dom kan så. 

I övrigt har det varit mycket körning nu och jag är ganska så less och har en massa jobb här hemma som inte riktigt hinner med. Men ändå så är det en helg kvar.. Vp, Ik1 och Ik 2 i Luleå.. Och beroende på hur Isa och jag lyckas där ska jag fundera på om jag ska anmäla mig på IK 1 i Vallsta första helgen i november. Går det inte bra för oss då struntar jag i det.

Men fin är hon Isa och lydig. Hon jobbar på som sjutton och det konstiga är att det borde inte vara några problem att tävla men vi har kört fast lite på utställarna på tävling.. Har tränat det en hel del och mer blir det men.. Vi får se.

Solen kommer idag kan jag berätta och det ser ut att bli en mycket vacker höstdag.

Har ett 100 tal nyklippta tackor nu.. Blev sugen på att köra en tävling här hemma men.. Det är ju fullbokat med dessa känns det som så det blir inget.  
Och man vet ju aldrig när snön kommer.

Dräktighet då!
Jo då nog känns det som att det kommer att bli småvalpar här vecka 47. Emmas små spenar har blivit alldeles gris skära och hon breddar över ryggen synligt för varje dag som går. Det trots att det bara gått 3 veckor imorgon. Men det är ju som tur var inte bara jag som ser det.

Ronja får man vänta att fundera med, hon har ju gått 3 veckor först till helgen. Och rutinerad som hon är tänker hon inte visa några tecken än.. Men hon är då fortfarande svullen efter löpet. Vilket dom ska vara om dom är dräktiga.

Så nog tror jag det. Och antagligen så kommer en hel bunt med valpar. Båda är ju efter en mycket fertil mor. Och Ronja fick ju 10 st sist. Några mindre denna gång skulle vara roligt.. ;-)Men dom är så duktiga mammor dessa tikar att dom har absolut inga problem med stora kullar.
Valpköpar spekulanter börjar anmäla sitt intresse! Jätte roligt!! Följ tikarna på bloggen och även sen valpningarna.
Intresserad av en från oss. Hör av er.

KURS!

Den 30/10 KL 11
Kör vi igång med kurs. Den är individuell så du tränar i vinter på det som du och din hund behöver.
Ni som har kurs gånger kvar  sen förra vintern/våren. Får gärna höra av er till mig så vi kan göra upp en träff. Eller så är ni också välkomna att komma detta datum. Bjuder på fika första gången!

GRATTIS!!!! Glömde jag ju förra bloggen att säga till vår nu första Godkända Viätts hund på Nöt (kor alltså )

Viätts Nisse (efter Lantis Vilma och Lot ) Med Susanne Frennesson som förare
72 p och 45 i hämt! Med kommentaren:  Hund m mycket motor, väl förd, lydig.
Jätte grattis Susanne. Den första att ha godkänt på både får och nöt!

Nu är det dags att jobba. På tors em far jag uppåt igen och finns på mobilen.

Ha en bra helg och skriv nåt... Nina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0