Dagarna går!

Nu har det gått 4 veckor sen Ronja och Emma blev parade. Emma parad med Kevin Evans Spot var först ut att visa tecken, dräktighets flytning och att maten smakar hemskt illa på morgonen. Hon har redan på 4 veckor blivit ordentligt mycket bredare över bröstkorgen, ett mycket bra tecken :-) 

Ronja som är parad med CMMS Suck är en halv vecka efter Emma, hon började i slutet av förra veckan att få dräktighets flytningar.

Nu mår också båda tikarna illa på morgonen och i helgen fick vi se även Ronja stå och blänga över matskålen för att idag äta 5 kulor på morgonen och sen inte vilja ha något mer.

Tro nu inte att dom inte får i sig mat, nej då dom äter men lite senare under morgonen och på kvällen brukar det vara som vanligt. :-) Morgonsjuka alltså ;-)

I övrigt har jag haft kurs hela helgen och nu var det 7 aussisar som kursade. Mycket funderande och tankar om hur man skall göra. Dessa hundar var jätte duktiga! En var nybörjare och det var ju egentligen inte en tänkt kurs för det. Men det gick väl det med. Trött blir man, 2 heldagar 8 till 16 varje dag.

KURS STARTEN: Nybörjar kurs och fortsättning i fårvallning 10 ggr som skall vara i Viätt börjar ju på söndag kl 10.

Jag håller fikat första gången och det är inte tänkt att vi ska valla något då utan endast prata och planera. Får finns säkert om det skulle bli någon tid över och inte mörkt innan vi är klara men då ska man kunna träna själv, jag kommer inte att vara med. Kan du absolut inte vara med så hör av dig i tid. 

Välkomna. 

Mina jätte duktiga praktikanter, 3 tjejer från Sth jobbar på som sjutton. Nu har dom verkligen bott in sig och vet vad som skall göras.. Önska man fick behålla dom allihop. I helgen fick dom vara med på kursen, fundera och ha en åsikt om vad som kunde tänkas vara rätt eller fel. Roligt att höra deras observationer som var betydligt klartänktare än många kursares. Och även hjälpa till med våra hundar när det gick snett. 

Kompisen Gabriella har lyckats få in länken till programmet med Barbro Börjesson utan att få med hela programmet i övrigt. Här kan ni kolla igen om ni vill eller inte har hittat det ;-) Och även se en planerad parning.

http://lammhagen.se/?p=131#more-131

Nu är det dags att göra nytta. Ha en bra vecka.

Nina 
 


Kommentarer
Postat av: Ewa med Sky & Häxa

Jag vill också börja kurs på söndag :(

Jaja jag hittar nog nån härnere, ska både till Shania och Jasna så får vi se.

Du kanske kan rekommendera någon mer?

Men när valparna kommit då måste jag komma upp och pussa <3 Ja o hälsa på dig/er förstås :)

Saknar dig vännen // Kram Ewa

2011-10-24 @ 10:52:24
URL: http://www.oskarsgarden.se
Postat av: Nina

Du kommer nog att få händerna fulla med att klara av det Jasna och Shania hittar på för er, så börjar där du, tror du kommer att vara jätte nöjd! Jätte trevliga båda två!

2011-10-24 @ 11:18:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0