GOTT NYTT ÅR

Önskar vi er alla här i från Viätt.

Och hoppas att ni alla får vara friska och ha ett bra år nästa år.

Här har julen varit lugn och trevlig. Dock med 3 dagars strömavbrott efter julafton så nu tar vi igen tv tittandet med råge. Värme hade vi i form av vedspis, många ljus och en radio på batteri. Det gjorde att man tyckte att det fungerade i det längsta. Men vattnet blev det som var jobbigt. Djuren behöver mängder. Vi klarade dock även det men längre än 3 dagar vill jag nog inte vara utan vatten!

Valparna växer och frodas. Dom är nu 5 veckor gamla och vilket gäng. Ska nog aldrig mer ha en korthårig kull samtidigt som en jätte långhårig. Helst inte med sådan storleks skillnad på föräldrarna. Man får ju ångest att dom korthåriga är för små mm.. Egentligen är dom strålande fina bara mindre än sina långhåriga kusiner i rummet brevid :-) Dock inte med mindre fart och attityd!

Fina är dom allihop och nu börjar man se vilka som kanske skall till vilka ägare. En del har ju önskemål och det verkar som vi får ihop det med alla valpköpare även denna gång ;-)

1 hane finns till salu. Återbudet är i Emmas kull.
Men om någon av er 2 som kom sist in på Ronjas 2 hanar vill byta kull nu så finns ju möjligheten. Tiina och Jonny. Ni fick ju aldrig välja.
Hör av er i så fall.

Så därför säger jag bara att 1 hane finns att tinga. Just nu i Emmas kull med Spot. Det troliga är att det är den hane som har halva ansiktet vitt, och 2 blå ögon. Lite längre päls.

Namn har det börjat komma in.

Emmas -Spot kullen

Hane: Vite Sven ;-)
Hane: Husku, jämtländska för rejäl, utomordentlig, bra.
Tik : Milli
Tik : Miz blueye
Tik . Poppy
Hane : ?
Hane : ?

Ronja - Suck kullen

Hane : Kasper
Hane : ?
Hane : ?
Tik : Allis
Tik : Tyra
Tik : ?

Träning: Kommer att ske till veckan om någon är intresserad och om vädret är bra. Man kan till ex ta igen kursgången man missat om man vill.  Ons, tors eller fredag. Hör av er.

Så gott nytt år på er allihop.

Nina med familj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0